Україна жінки вишиванка війна в Україні ГО «Землячки» новини Україна

Ексклюзивна благодійна вишиванка від GAPTUVALNYA та ГО “Землячки” – культурна броня та символ сили

Сейчас читают: 598
womo.ua

GAPTUVALNYA та ГО “Землячки” представили ексклюзивну вишиванку — символ культурної броні та сили до Дня вишиванки. Проєкт є виявом глибокої поваги та вдячності українським жінкам, які сьогодні захищають не лише українські території, а й нашу культуру.

До Дня вишиванки, бренд GAPTUVALNYAспільно з громадською організацією “Землячки” створили ексклюзивну вишиванку з символом ГО “Землячки”, що демонструє жіночу силу: берегиню, дерево життя, та єднання жінок в одну родину.

Символ ГО “Землячки” Вишиванка трансформується з елемента національного костюма в потужний символ опору та героїзму українських жінок-військових.

В рамках проєкту захисниці у вишиванках до та після виконання бойових завдань на Донеччині. На фотографіях демонструється значення національної символіки, українських цінностей, та історії, переданої від покоління до покоління.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA