Украина характер Нео український бренд Украина

Back to Black: український бренд GUDU показав нову колекцію в Будапешті

Сейчас читают: 272
vogue.ua

Українські модні дизайнери продовжують свою міжнародну ходу. Цього разу наші бренди прийняв у себе в гостях Будапешт — у межах Budapest Central European Fashion Week, за підтримки Ukrainian Fashion Week, свої нові колекції представили відразу кілька брендів.

Найбільші овації викликало шоу GUDU. Нова колекція стала квінтесенцією того, за що цю українську марку люблять по всьому світу, – сильний характер, майстерна робота з чорним кольором, тонка гра в чоловіче/жіноче та бездоганний крій жакетів. "За жакетами до нас повертаються від сезону до сезону, вони дають змогу експериментувати з формою та пропорціями, але водночас слугують окрасою жіночого тіла й увиразнюють силу характеру, — розповідає дизайнер. — По суті, вся колекція і віддзеркалює моє бачення, з чим і як можна комбінувати наші жакети.

Мені хотілося запропонувати зрозумілий конструктор з якісного, комфортного, однак не безликого одягу". Залишається відданим дизайнер у новому сезоні й іншим своїм пристрастям – вінтажному деніму й техніці печворк.

Поєднати їх Мдінарадзе вирішив у серії речей, серед яких склав повноцінні панно зі шматочків деніму всіх відтінків сірого й чорного.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA