душа средства по уходу Нео

Back to School: 11 правил догляду за шкірою, яких варто дотримуватися в новому сезоні

Сейчас читают: 311
vogue.ua

Забудьте про обіцянки почати з Нового року чи з понеділка. Найкращий час для рішучих дій — саме зараз. Похолодання сигналізує про закінчення літніх місяців.

Це ідеальний час, щоб згадати прості правила, яких варто дотримуватися, щоб одержати здорову й сяйливу шкіру. Наводимо цінні поради спеціалістів у сфері догляду за обличчям, дерматологів і лікарів-естетистів щодо піклування про шкіру, яких варто дотримуватися вже зараз. "Вересень — чудовий час, щоб проекзаменувати свою шкіру", — каже спеціалістка у сфері догляду за обличчям Жасміна Віко. "ДНК у клітинах шкіри може бути пошкоджена через стрес, тривале перебування на сонці, забруднення й недосипання.

Огляньте свою шкіру, визначте будь-які зміни (наприклад, зневоднення, набряки або пігментацію) і зосередьтеся на пошуку причини, зовнішньої чи внутрішньої, або зверніться до професіонала, який може зробити це за вас.

Встановивши причину, використовуйте коригувальні продукти, як-от вітамін С або відлущувальні, щоб відновити, вилікувати та зміцнити шкіру". "Підтримуйте захисний бар’єр своєї шкіри, тому що восени й узимку вона, найімовірніше, буде сухою та зневодненою", – пояснює естетична лікарка, докторка Софі Шоттер. "Постійні переходи від холоду до тепла (і навпаки), які часто трапляються взимку, призводять до того, що шкірний бар’єр слабшає.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA