Анна Кошмал стосунки розлучення новини Анна Кошмал

Анна Кошмал уперше відповіла на чутки про розлучення з чоловіком

Сейчас читают: 942
hochu.ua

Популярна українська актриса Анна Кошмал, яка вразила зовнішніми змінами за минулі 10 років, вперше прокоментувала чутки про розлучення з чоловіком.

Актриса відповіла на поширене запитання від передплатників і згадала початковий етап їхніх стосунків із чоловіком. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Анна Кошмал тримає особисте життя потай від публіки.

І хоч свого сина зірка "Сватів" іноді все ж таки показує фанатам, то який вигляд має її чоловік - ретельно приховує. На тлі цього у прихильників акторки неодноразово з'являлися здогадки, ніби пара розійшлася.

Правда це чи ні, актриса нарешті відповіла у себе в Insta Stories.А хто сказав, що я розійшлася з чоловіком? Чи я чогось не знаю?- відповіла Анна Кошмал.Фото: instagram.com/smorkovkina Читати також Анна Кошмал замилувала мережу ніжними світлинами (ФОТО) Крім того, відповідаючи на запитання фоловерів акторка згадала, як починалися її стосунки з чоловіком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA