Лайма Вайкуле Макс Барських Оля Полякова Скандал Віра Брежнєва Лайма Вайкуле Макс Барських Оля Полякова

Анастасія Приходько різко засудила українських артистів, які виступили на фестивалі Лайми Вайкуле

Сейчас читают: 627
hochu.ua

Українська співачка Анастасія Приходько не боїться висловлювати свою позицію, навіть якщо це може образити її колег-артистів.

Так, нещодавно виконавиця розкритикувала зірок, які погодилися виступити на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, розважаючи в тому числі й російську публіку.Приходько переконана, що хоч і Лайма Вайкуле висловила підтримку Україні та відкрито засудила російську агресію, серед глядачів було достатньо росіян, які нічого не зробили, аби зупинити російську агресію.

Зокрема артиста висловилася про Андрія Макаревича, Аллу Пугачову та Максима Галкіна, які не підтримали путінський режим та просто покинули рф.

Про це Анастасія Приходько розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк. Читати також "Вертаю в репертуар:" Анастасія Приходько знову співатиме пісні Цоя (ФОТО) Співачка також відзначила, що серед українських артистів, які все ж таки виступили на фестивалі Лайми Вайкуле, були саме ті, хто впродовж довгих років працював у росії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA