Лайма Вайкуле Сша Україна війна в Україні новини шоубізнес Лайма Вайкуле Сша Україна

Лайма Вайкуле розсекретила ставлення Валерія Леонтьєва до російського вторгнення в Україну (ВІДЕО)

Сейчас читают: 664
hochu.ua

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка не покликала на свій фестиваль Лободу, публічно засуджує путіна і російських пропагандистів, які підтримують агресію проти України.

На тлі цього артистка навіть розірвала стосунки з тими, хто поширює методички кремля. А крім того, виконавиця нерідко натякає, якої позиції в російсько-українській війні дотримуються її колеги, які затамували мовчання.Так, в ефірі YouTube-програми "И грянул Грэм" Лайма Вайкуле натякнула, як до російського вторгнення в Україну ставиться Валерій Леонтьєв.

І хоча співачка не стала прямо говорити про позицію російського виконавця, який зараз мешкає в США, шанувальникам артистки неважко було здогадатися про це.

Читати також "Якби вони не напали, то напала б Україна": Лайма Вайкуле висловилася про повернення до росії Фото: instagram.com/valera_leontievРіч у тім, що публічно відгукуватися про колег у позитивному ключі Лайма звикла тільки в одному випадку - якщо їхні позиції та погляди на ті чи інші ситуації збігаються.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA