Лайма Вайкуле здоров'я новини Алла Пугачова Лайма Вайкуле

Алла Пугачова прикута до ліжка: що сталося із зіркою

Сейчас читают: 703
hochu.ua

Російська співачка Алла Пугачова, яка мала виступити на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, несподівано поскаржилася на проблеми зі здоров'ям.

За повідомленнями деяких видань, артистка прикута до ліжка. Що зараз відбувається з примадонною - деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляють російські ЗМІ, Алла Пугачова важко перенесла переліт Ізраїлю до Латвії.

Телеграм-канал Showbusiness 24 уточнив, знаменитість відчуває сильну слабкість, через яку її не можуть підняти з ліжка. Читати також Пугачова переїжджає з Ізраїлю разом із дітьми: що відомо Фото: instagram.com/maxgalkinruАллі Пугачовій стало погано - після перельоту з Ізраїлю до Юрмали артистка злягла.

Кажуть, співачка не може піднятися з ліжка. Через це Примадонна пропустила відкриття фестивалю своєї подруги Лайми Вайкуле,- кажуть джерела.Зазначимо, співачка мала прийти на відкриття фестивалю "Рандеву" в Юрмалі, який організувала її подруга Лайма Вайкуле.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA