Лайма Вайкуле Концерт Юрмала відео новини шоубізнес Лайма Вайкуле

Лайма Вайкуле вразила глядачів у Юрмалі своїм хітом латиською: співала разом з Галкіним, а Пугачова була на підтанцьовці (ВІДЕО)

Сейчас читают: 598
hochu.ua

Знаменита латвійська виконавиця Лайма Вайкуле, яка влаштувала благодійний фестиваль Laima Rendezvous Jūrmala потішила своїх шанувальників новою версією хіта "Листья желтые".

Співачка виконала композицію латиською мовою разом з російським гумористом Максимом Галкіним. Відео спільного виконання Лайма розповсюдила на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Як бачимо, спочатку артистка співає сольно, а потім до неї приєднується Максим. Читати також Barbie-бум: Алла Пугачова викликала фурор на фестивалі Лайми Вайкуле в образі культової ляльки (ФОТО) Цікаво, що в кінці до новоствореного дуету приєднує і дружина Галкіна, відома співачка Алла Пугачова.

Щоправда Алла Борисівна не співала, а лише танцювала.Шанувальники були приємно вражені цікавою версією нашумілого хіта на не менш цікавим та непередбачуваним дуетом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA