новини шоубізнес Вєрка Сердючка Алла Пугачова Максим Галкін

Щиро усміхалися. Пугачова, Галкін та Макаревич потішили реакцією на "раша Гудбай" від Сердючки (ВІДЕО)

Сейчас читают: 690
hochu.ua

Ікона українського шоу-бізнесу Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) вразила громадськість яскравим перформансом на фестивалі Лайми Вайкуле.

Співачка розбурхала мережу, коли в приспіві замість оригінального тексту пісні "Dancing Lasha Tumbai"  заспівала "раша Гудбай".

Окрім звичайних шанувальників на виступ виконавиці відреагували зірки російського шоу-бізнесу. До прикладу, відомий гуморист Максим Галкін та його дружина Алла Пугачова мило посміхалися, спостерігаючи за виступом Вєрки.

Зауважимо, що разом з ними за концертним шоу спостерігав і лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич. Читати також Оля Поляова, Вєрка Сердючка та інші артисти виступили на благодійному фестивалі Лайми Вайкуле Відео з коротким уривком з виступу Сердючки і з реакцією на це від Макаревича, Пугачової та Галкіна на своїй сторінці в Instagram розповсюдила дружина Макаревича Ейнат Кляйн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA