Психическое здоровье здоровье НОВОСТИ

5 травня – Всесвітній день психічного здоров’я матерів

Сейчас читают: 432
womo.ua

5 травня відзначається Всесвітній день психічного здоров’я матерів. Цьогорічна тема Всесвітнього дня психічного здоров’я — інвестиції у ментальне благополуччя. І під інвестиціями маються на увазі не лише фінансові внески, але й інвестиції власного часу, експертизи та загалом піклування про власне ментальне здоров’я.

У багатьох країнах світу в 1 з 5 жінок розвивається психічний розлад під час вагітності або протягом першого року після пологів, при цьому 75% жінок не проходять діагностику і не мають адекватної підтримки.

При цьому психоемоційний стан майбутньої матері може бути визначальним для перебігу і результатів вагітності.  Вже другий рік поспіль фонд “280 днів” виступає глобальним партнером Всесвітнього дня психічного здоров’я матерів.

Щоб підкреслити важливість теми психічного здоров’я матерів і виявити, чи потребували жінки психологічної підтримки під час вагітності і чи мали вони змогу її отримати, експерти фонду «280 днів» провели опитування серед більше ніж 100 молодих

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA