гороскоп

РетроСатурн повертається: гороскоп з 24 травня по 11 жовтня

Сейчас читают: 238
liza.ua

Час пожинати плоди своєї карми! З 23 травня до 11 жовтня планета мудрості і справедливості почала свій ретроградний рух назад, змусивши кожного пропрацювати ті урокі, які ми не доробили раніше.Схожі градуси Сатурн проходив у лютому і жовтні.

Зараз можуть повторитися ситуації, що трапилися з нами раніше. Сатурн у Козерозі ( Джйотіш) знову зачепить 10 дім абстрактного гороскопа, тому питання кар’єри можуть вийти на перший план.Будуть також фази, коли всі справи стопатимуться і сильно сповільнюватимуться.

Можливі зміни в правилах, порядках, режимах. Сатурн змусить нас структурувати своє життя, розставити все по поличках. І краще не противитися цьому, а навпаки, грати на випередження.Якщо хтось займається видом діяльності, яка давно не приносить задоволення, ретроСатурн може підштовхнути до певних змін.

Також зміни можливі і в інших сферах, залежно від вашого знаку зодіаку. Якщо у вас ретросатурн у карті, то ви відчуєте ніби відкрилося друге дихання і справи пішли вперед.А ти готова до

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA