гороскоп на сегодня Луна Зодиак

Гороскоп на тиждень з 24 по 30 травня: що для одного глухий кут, для іншого — розхристані двері

Сейчас читают: 742
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 24 по 30 травня на сайті HOCHU.ua каже, що 24 і 25 травня — зростаючий Місяць. Сприятливий час для будь-яких починань, але через інші зіркові показникт їх бажано продумувати, зважуючи всі "за" і "проти".

Добре підуть раніше заплановані справи, які стосуються творчості.26 травня — Повний місяць. Побудьте дома. Приділіть увагу дітям.

Не приймайте важливих рішень, що стосуються особистих відносин. Зустрічі і знайомства цього дня можуть обернутися гірким розчаруванням.З 27 по 30 травня — спадний Місяць.

Час комунікацій, свободи, отримання і закріплення важливих знань. Починати нові справи зараз не слід.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 24 по 30 травня каже, що в цей період найспокійніше ви будете почувати себе в "тихій воді", далеко від шуму і суєти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA