Белла Хадід Charlotte Tilbury модель парфуми Белла Хадід Charlotte Tilbury

Orebella: все, що потрібно знати про новий б’юті-бренд Белли Хадід

Сейчас читают: 821
womo.ua

Чи існують моделі, які не спробували себе в б’юті-сфері? Відповісти важко, адже майже кожна успішна модель намагається спробувати себе в бізнесі, відкриваючи власні бренди.  Cosmoss Кейт Мосс, Rose Inc Розі Гантінгтон-Вайтлі, MAY Botanicals Skincare Джорджії Мей Джаггер та Kora Organics Міранди Керр — список брендів, якими керують моделі, постійно зростає, і останньою знаменитістю, яка представила свою пропозицію, стала Белла Хадід. Читайте також: Манікюр на Геловін: 70 ідей з Pinterest Минулого року Белла була оголошена обличчям Charlotte Tilbury, але після розставання з косметичним гігантом 27-річна дівчина запустила власну лінію ароматів під назвою Orebella. Що таке Orebella? Напередодні офіційного запуску 2 травня Белла нарешті розкрила, що Orebella — це лінія ароматів, що складається з трьох парфумів, Вона написала в пості в Instagram, яким поділилася зі своїми 61,3 мільйонами підписників, що бренд має намір запропонувати «перший парфум для шкіри».

Що стосується формули кожного аромату Orebella, то Белла подбала про те, щоб кожен з них не містив спирту, зволожуючи шкіру, а не пересушуючи її — ефект, який можуть мати деякі аромати на спиртовій основі.

Ці аромати також мають «двофазну формулу», яку збовтують, щоб змішати та активувати ефірні олії. На сайті бренду Белла розповідає про свій шлях і про те, чому вона вирішила зосередитися саме на ароматах: Белла також поділилася деякими закулісними знімками процесу створення, показавши нам знімки, на яких вона тестує ноти аромату, і пояснила, що бренд працював над ним протягом п’яти років.

За словами моделі, «Світ Orebella — це моя душа. Цей світ — це те, ким я є. Цей світ дає можливість цвісти й рости, з найдосконалішими недосконалостями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA