Сша місто Бостон фільми кіно фільми для жінок Сша місто Бостон

8 фільмів про жінок, їх силу та мрії

Сейчас читают: 373
womo.ua

Здається, цілком доречно згадати наші улюблені фільми, присвячені жінкам. Фільми, які виходять за рамки простої розваги; фільми, які надихають, розширюють можливості й взагалі змушують відчувати гордість за те, що ви жінка.

Нижче ви знайдете низку фільмів, у яких зображені жінки, що підкорюють вершини; жінки, яких ми хочемо наслідувати в реальному житті.

Кожен з них слугує нагадуванням про те, що коли жінка за щось береться, їй під силу будь-що. Фільми про жінок, їх силу та мрії: топ-8 Мій рік у Нью-Йорку 2020 Драматичний фільм 2020 року, написаний і знятий Філіпом Фалардо за мотивами однойменних мемуарів Джоанни Ракофф.

Джоан приїздить до Нью-Йорка — міста своєї мрії, і влаштовується на першу роботу у літературне агентство. Тепер її основні обов’язки – готувати каву стерві-босу, відповідати на дзвінки, а ще – переглядати листи, які надсилають з усього світу шанувальники великого Дж.Д Селінджера, адже саме його твори представляє агентство, де вона працює.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA