рецепт напої прості рецепти осінні рецепти

Напій, який зігріє восени: рецепт імбирного лате

Сейчас читают: 962
womo.ua

Це поблажливе, солодке імбирне лате готується з пряникового цукрового сиропу зі спеціями. Додайте в чашку трохи бренді, щоб отримати ідеальний зігрівальний осінній напій. Читайте також: Гарбузовий лате: як приготувати вдома Імбирне лате: рецепт бадьорого напою Інгредієнти: 65 г світло-коричневого цукру 2 ч.

л. меленого імбиру 4 горошини чорного перцю 1 невелика паличка кориці ¼ ч. л. меленого мускатного горіха 1 ч. л. ванільного екстракту 500 мл молока 200 мл свіжозвареної кави еспресо Спосіб приготування: Покладіть цукор у каструлю зі 100 мл води.

Обережно нагрівайте, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Довести до кипіння і додати імбир, перець горошком, корицю і мускатний горіх.

Вимкніть вогонь і дайте повністю охолонути. Процідіть через дрібне сито і додайте ванільний екстракт. Коли будете готові подавати, нагрійте молоко і сироп разом до гарячого стану, але не до кипіння, постійно збиваючи вінчиком під час нагрівання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA