секс

Думка чоловіків: які питання можна поставити хлопцю про секс

Сейчас читают: 278
liza.ua

Про яке задоволення може йти мова, якщо для нього нічого не робиться? Важливо знати пристрасті та бажання один одного, а для цього потрібен відкритий діалог між закоханими.

Які питання можна поставити хлопцю про секс і як правильно це зробити — ми розповімо далі в  статті.У нашому суспільстві говорити про секс, як правило, не прийнято, Виключенням можуть бути хіба що секс-оповідання друзів і подруг за чашкою кави чи келихом вина, але не більше.

Відвертість в цьому питанні скрутна, навіть серед пар. Але самого процесу мало, навіть якщо ти займаєшся сексом з коханою людиною.Над будь-яким аспектом в стосунках треба працювати, щоб прибирати непрацюючі схеми, шукати нові, пробувати і затверджувати ті, що прийшлися до вподоби обом.

Що стосується сексу, тут так само. Не можна закривати очі на якісь проблеми в ліжку, нехай навіть, ваша проблема — легке незадоволення, адже, з часом воно переросте в справжній голод, тамувати який ви швидше за все, будете нарізно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA