Украина Росія Нео благодійний концерт Украина Росія

27 березня відбудеться благодійний концерт-телемарафон Save Ukraine — #StopWar

Сейчас читают: 736
vogue.ua

27 березня на базі польського телеканалу TVP у 18. 30 за Києвом розпочнеться міжнародний благодійний концерт-марафон на підтримку України Save Ukraine — #StopWar.

Цей марафон прагне ще більше консолідувати міжнародну спільноту у її спротиві російській експансії. Український народ відчуває і глибоко цінує підтримку, яку надають наші партнери та прості громадяни іноземних держав: від товарів першої необхідності до потужної військової допомоги.

Але війна повинна закінчитися якнайшвидше, а для цього необхідно ще більше підтримки для України і тотальний тиск на агресора.

У межах двогодинного ефіру, який ретранслюватимуть телеканали близько 20 країн Європи та світу, а також стрімінгові платформи та соцмережі, — музиканти, митці, громадські активісти, лідери думок, актори, художники, спортсмени, волонтери з усієї планети виступатимуть за підтримку України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA