Украина місто Харків Нео Украина місто Харків

Бренд VIKA ADAMSKAYA випустив патріотичну капсулу BORN IN UKRAINE

Сейчас читают: 375
vogue.ua

Бренд VIKA ADAMSKAYA, що родом з Харкова — міста-героя України, випустив патріотичну капсулу BORN IN UKRAINE. Народжена в часи війни колекція сповнена любові до рідної країни, віри в український народ та поваги до кожного українця, який у цей непростий час допомагає не словом, а ділом.

Символи колекції — зображення голуба, значок UA, вписаний у серце, а також принти Volunteer, Peace і напис «Я їду додому». До капсули ввійшли знакові для марки моделі: спортивні костюми, кардигани, джемпери, футболки, шкарпетки та бейсболки.

Обличчям нового кампейну стала волонтерка Хмельницької обласної адміністрації Ілона Іванчук. Бренд не перестає нагадувати собі й кожному, що перемога зовсім скоро, а українські волонтери — це нові супергерої, про яких треба зняти фільм або щонайменше намалювати комікс. "Основні кольори колекції — синій і жовтий, головне, щоб відразу було помітно — ми з України, і абсолютно байдуже, в якій ми тепер країні та яке взуття надіте на нас", – коментує колекцію Віка Адамська.

Цією капсулою VIKA ADAMSKAYA висловлює підтримку всій волонтерській спільноті й нагадує, що допомогу треба цінувати. У скрутні часи, коли Харків страждав від страшних обстрілів, дизайнерка Віка Адамська передала теплі речі зі свого складу на суму 1,5 млн гривень для постраждалих.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA