люди Нео благодійний концерт

Понад 520 мільйонів гривень для українців: у Великобританії відбувся благодійний концерт за участі Еда Ширана, Джамали, Тома Оделла, Каміли Кабельйо та інших

Сейчас читают: 736
cosmo.com.ua

29 березня в Бірмінгемі пройшов благодійний концерт на підтримку України. В заході взяли участь Ед Ширан, Джамала, Том Оделл, Ніл Роджерс, Каміла Кабельйо та багато інших музичних зірок.

Однією з вудчих шоу була учасниця легендарного гурту 90-х «Spice Girls» Емма Бантон. Упродовж концерту вдалось зібрати понад 520 мільйонів гривень для допомоги українцям. «Те, що зробили вчора британці у Бірмінгемі — дійсно велика справа.

Зібрати таку кількість зірок, понад 10 000 гостей у залі, сотні тисяч глядачів в онлайні і як результат — 13,4 млн фунтів стерлінгів (понад 520 млн гривень) на підтримку українців», — написала Джамала в Instagram.

Зірка вийшла на сцену із синьо-жовтим прапором і виконала пісню «1944», з якою перемогла на «Євробаченні» у 2016 році. Джамала повідомила, що вся команда працювала безкоштовно, а також додала, що цей час — тест на людяність і їй дуже пощастило бути в оточенні тих, хто щодня бореться за правду й використовує свій голос на максимум. «Сьогодні ми всі молимося за мир та безпеку людей в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA