секс ти і він

+100 до твого задоволення: 3 ерогенні зони, які виведуть оргазм на новий рівень

Сейчас читают: 547
cosmo.com.ua

Як же круто, коли життя наповнене задоволенням. А що, якщо його можна подвоїти, або ж навіть зробити х10? Як цього досягти, розповідає Оля Лещик, сексолог і консультант з психологічних питань.  Здебільшого жінка навчається отримувати оргазм якимось одним конкретним способом (або ж трохи відступаючи від звичного способу) і залишає своє задоволення на тому ж рівні.

Одна моя знайома якось сказала своєму сексологу: «Мене влаштовує мій оргазм, він на 5 з 5» На що він їй відповів: «А хто сказав, що шкала пʼятибальна?» Дійсно, хто сказав, що шкала пʼятибальна?

Обмежень немає! І ти можеш відчувати в 10 разів яскравіше, глибше, сильніше, інтенсивніше, ширше свій оргазм. Ти можеш розвинути свій сексуальний спектр до того стану, коли оргазмічні відчуття охоплюють все тіло!

Нижче ти отримаєш детальну інструкцію по здобуттю нових неймовірних відчуттів. А зараз на хвилинку поринь у відчуття: уяви, що ти одночасно вдихаєш найприємніший аромат, відчуваєш на шкірі ніжний дотик, чуєш найулюбленіший звук, спостерігаєш прекрасний краєвид..блаженство, чи не так?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA