люди знаменитости Нео

10 найкращих книжок року на даний момент

Сейчас читают: 362
vogue.ua

Зібрали найкращі на даний момент книжки, що вийшли в українських та світових видавництвах в цьому році. Серед них новий роман зірки сучасної літератури Саллі Руні та довгоочікувана книжка авторки роману "Маленьке життя" Ганьї Янаґігари.

Нехай ця добірку стане вашим планом читання на літо. Нова книжка Ганьї Янаґігари, блискучої письменниці, авторки вже гучного роману «Маленьке життя».

Блискуча, заплутана, прекрасна, водночас жахлива і надзвичайна книга. «До раю» поділена на три, здавалося б, дуже різні розділи.

Перша дія розгортається у 1893 році, друга у 1993 та третя у майбутньому - у 2093. Цей останній розділ, який був розроблений під час пандемії, представляє антиутопічне майбутнє, наповнене «холодильними костюмами», які потрібні для виходу на вулицю, і «дезактиваційними камерами», щоб уникнути постійної можливості зараження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA