Психология книги насильство

Бути окей: 12 книжок про збереження психологічного здоров’я та боротьбу із травмами

Сейчас читают: 734
womo.ua

Під час війни важливо зберегти своє емоційне здоров’я та за потреби — вміти надати психологічну підтримку іншій людині. Ми підготували для вас найкращі терапевтичні та пізнавальні книжки, які допоможуть примножити знання з психології та підтримати себе та інших у критичних ситуаціях. «Бути окей.

Що важливо знати про психічне здоров’я» Нам важливо «бути окей», бо від психічного здоров’я залежить наш фізичний стан, здатність про себе подбати, бути успішними у своїй професії та задоволеність життям загалом.

Але бути «не ок» — це теж нормально. Про психічне здоров’я в Україні досі говорити соромно, думати лячно, звернутися до лікаря дорого – і не відомо навіть, як його знайти.

У книжці «Бути окей: Що важливо знати про психічне здоров’я» ви знайдете не лише базову інформацію про психічне здоров’я із посиланнями на медичні протоколи, а й певну систему орієнтирів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA