місто Лос-Анджелес Кино Нео місто Лос-Анджелес

5 найкращих фільмів з Гіларі Свенк

Сейчас читают: 267
vogue.ua

У Гіларі Свенк весь цей час була цікава та різноманітна кар'єра. Вона розпочала свій акторський шлях у 1992 році з епізодичної ролі у фільмі «Баффі — переможниця вампірів» і протягом наступних 15 років стала володаркою двох «Оскарів» за кращу жіночу роль.

В цьому матеріалі згадуємо одні з найкращих проєктів акторки. У 1999 році Гіларі Свенк отримала премію «Оскар» за найкращу жіночу роль, яка дісталася їй за феноменальну роботу у трагічному біографічному фільмі Кімберлі Пірс. «Хлопці не плачуть» — це історія про Брендона Тіну, вбитого молодого трансгендера, який поплатився життям за бажання бути відвертим та чесним перед собою та суспільством.

Цей фільм змусив світ переглянути концепцію трансідентичності, продемонстрував драматизм кризи Тіни з несентиментальною відвертістю. «Безсоння» — рімейк однойменного норвезького фільму 1997 року, знятий Крістофером Ноланом.

Свенк грає детектива Еллі Берр, яка працює у невеликому місті на Алясці. Вона допомагає детективам поліції Лос-Анджелеса Віллу Дормеру (Аль Пачіно) і Гепу Екгарту (Мартін Донован) розкрити вбивство 17-річної дівчини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA