Мурат Налчаджиоглу весілля новини Мурат Налчаджіолу Мурат Налчаджиоглу

"Змінюються лише жертви": навіть після весілля Налчаджиоглу продовжують дорікати зв'язком з Ані Лорак

Сейчас читают: 444
hochu.ua

На початку червня в Конча-Заспі пройшло помпезне весілля колишнього чоловіка Ані Лорак. На відміну від Наді Дорофєєвої, знаменитий 46-річний бізнесмен Мурат Налчаджиоглу не став приховувати від публіки радісну подію і продовжує ділитися з фоловерами кадрами зі святкування.Бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу і його молода дружина візажистка Лілія Реус опублікували нове відео з дня весілля.

Повернувшись із , пара продовжує ділитися спогадами, як пройшла церемонія їхнього одруження. На опублікованому в Instagram відео вони показали, як на весілля збиралися їхні близькі, момент виходу нареченого і нареченої, а також момент, коли офіційно Мурат і Лілія стали подружжям.

Читати також Щоб не було нудно в медовий місяць: Ані Лорак віддала дочку колишньому чоловіку та його новій дружині Зазначимо, раніше Налчаджиоглу був одружений з українською співачкою Ані Лорак, яка з 2014 року живе в країні-агресорі Росії.

26-річна Реус — друга дружина 46-річного бізнесмена, тому її часто порівнюють з артисткою-запроданкою. Навіть у коментарях під відео з весілля користувачі почали дорікати Мурату минулим любовним зв'язком із Лорак, разом із якою вони виховують .— пишуть коментатори.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA