Мурат Налчаджиоглу Ані Лорак місто Софія Туреччина шоубізнес особисте життя Мурат Налчаджіолу Мурат Налчаджиоглу Ані Лорак місто Софія Туреччина

Ніби рідні сестри: Колишній чоловік Ані Лорак показав як ладнає його дочка з донькою нової дружини (ФОТО)

Сейчас читают: 523
hochu.ua

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, відомий турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу, після того, як нещодавно одружився, вирішив поїхати на свою історичну батьківщину – у Туреччину.

Там чоловік чудово провів час зі своїми дітьми та новою дружиною. Подробиці - вже у нашому матеріалі. Читати також "Наречена у сто разів краща, ніж продажна Ані Лорак": у мережі відреагували на відео весілля Мурата Налчаджиоглу Нині, чоловік зі своєю коханою, відомою українською візажисткою Лілією, перебуває у його родичів.

Разом із новоспеченим подружжям, до Туреччини полетіла й донька Лілії - Олександра. Пізніше до них приєдналася і дочка Мурата та Ані Лорак - 12-річна Софія.

У своїх соцмережах Налчаджиоглу показав підписникам як обоє дітей гарно ладнають між собою. Схоже, що дівчата є справжніми подружками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA