Даніель Салем розлучення новини шоубізнес Даніель Салем

"Ми все поставили на паузу": після 17 років шлюбу Даніель Салем заявив про розлучення (ВІДЕО)

Сейчас читают: 782
hochu.ua

Відомий український телеведучий і ресторатор Даніель Салем вразив своєю заявою про розлучення з жінкою, якою перебував у шлюбі понад 17 років.

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Даніель Салем опинився в епіцентрі техногенної катастрофи: кадри з Херсонщини, від яких навертаються сльози Зазначимо, що Даніель Салем заробив серйозну повагу в українського суспільства, так як після широкомасштабного вторгнення в Україну, він пішов служити у ЗСУ.

Нещодавно Салем приголомшив своїх шанувальників новиною про розлучення зі своєю дружиною Марією. Пара прожила разом 17 років.Про обставини такого рішення Салем повідомив під час бесіди в рамках телепрограми "Неймовірна правда про зірок".

Як запевнив Даніель, вони з  Марією ще до 24 лютого 2022 року думали про розлучення і навіть подавали документи, однак потім пара вирішила не спішити з цим рішенням.Ми зараз проходимо процес розлучення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA