Ані Лорак місто Софія Фото новини день народження Мурат Налчаджіолу Лілія Реус Ані Лорак місто Софія

Хвацько пхнула обличчям в торт: донька Ані Лорак та Мурата по-своєму привітала нову дружину батька з днем народження (ФОТО)

Сейчас читают: 482
hochu.ua

Нова обраниця колишнього чоловіка Ані Лорак, відомого турецького підприємця Мурата Налчаджиоглу, нещодавно відсвяткувала  день народження.

Чоловік вирішив показати своїм підписникам, як  вітав свою дружину. Читати також Мурат Налчаджиоглу показав доньку від Ані Лорак: на кого схожа 12-річна Софія (ФОТО) 1 липня Лілії Реус (Налчаджиоглу)  виповнилося 27.

Її коханий Мурат з нагоди цієї дати влаштував справжнє гуляння в колі родини. Чоловік у своєму Instagram показав, як вони разом з дружиною та доньками від минулих стосунків, святкують та весело проводять час.

Нагадаємо, зіркове подружжя нині відпочиває у Туреччині, на батьківщині Налчаджиоглу. Родина перебуває у місті Белек.Тож, у день народження своєї коханої, Мурат символічно придбав кульки з цифрами 2 та 7.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA