Нео астрологія езотерика

Петля Венери з 19 червня 2023 року. Що потрібно знати про рідкісне явище, яке виникає лише раз на 8 років?

Сейчас читают: 443
hochu.ua

Зовсім скоро на нас чекає дуже важливе і потужне астрологічне явище, яке виникає раз на 8 років. Про те, коли почнеться петля Венери і що потрібно знати про цей час, читайте на HOCHU.ua!З 2023 року Венера пройде через рідкісну астрономічну конфігурацію, відому як "небесна петля", яка виникає лише раз на 8 років.

У цей період планета любові та краси рухатиметься у зворотному напрямку своєю орбітою, повторюючи шлях через зодіакальний знак Лева.

Читати також Відкриває портали і приносить біди: чому не можна дивитися у чуже дзеркало? Петля Венери надає унікальну можливість для самоаналізу та переосмислення.

Планета, що символізує наші цінності, бажання та стосунки, рухатиметься у зворотному напрямку під час ретроградного руху, запрошуючи нас переглянути минулий досвід та оцінити поточну спрямованість.У знаку Лева особлива увага приділяється самовираженню, творчості та справжності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA