Ані Лорак Скандал новини шоубізнес Ані Лорак

Запроданка Лорак несподівано вбралася у вишиванку, про що сильно пошкодувала (ФОТО)

Сейчас читают: 211
hochu.ua

Опальна співачка Ані Лорак, яка продовжує кричати про свій "зв'язок" з Україною, вкотре розлютила українців. Цього разу запроданка вирішила згадати молодість і показала, як колись цінувала рідну країну та її традиційний національний одяг.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Ані Лорак виставила публікацію, в якій порівняла кілька своїх фотографій, зроблених у різні періоди її життя.

Один зі знімків, судячи з усього, був зроблений під час її недавнього відпочинку з бойфрендом-альфонсом, який одного разу сильно підставив опальну співачку.

На ньому Лорак позувала сидячи на сходинках з новою зачіскою, накрутивши своє коротке волосся.Тоді і зараз. А у вас є подібні знімки?- підписала запроданка.Фото: @anilorak Читати також "Змінюються лише жертви": навіть після весілля Налчаджиоглу продовжують дорікати зв'язком з Ані Лорак А ось другий знімок Ані Лорак відкопала з особистого архіву.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA