люди

Зміни свою реальність: бренд PUMA представив футуристичний відеоролик з Надею Дорофєєвою

Сейчас читают: 976
cosmo.com.ua

Спортивний бренд PUMA постійно вражає аудиторію нестандартним підходом до звичних речей. Цього разу для презентації нової моделі кросівок RS2K креативна команда створила справжній міні-фільм. «Це одна з найулюбленіших зйомок для мене: суперкоманда іноваторів, одяг та стиль PUMA, який мені дуже органічний, об`єднались воєдино.

Пишаюся бути обличчям нової футуристичної колекції», — зазначає Надя Дорофєєва. Перед глядачем постає героїня справжнього цифрового простору: все навколо неї автоматизоване, а сама Надя живе у футуристичній капсулі.

Нові RS-2K прибувають у життя героїні, щоб змінити реальність навколо неї. Ми бачимо, як стираються грані між штучним та природним, між цифровим та реальним.

У команді бренду говорять, що для створення нової моделі взуття надихались естетикою футуризму нульових. Взявши її за зразок, дизайнери додали впізнаваний стиль PUMA і отримали результат, який перевершив усі сподівання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA