Дмитро Лубінець місто Вікторія Україна місто Запоріжжя Росія жінки війна в Україні російський полон Дмитро Лубінець місто Вікторія Україна місто Запоріжжя Росія

Журналістка Вікторія Рощина померла у російському полоні

Сейчас читают: 989
womo.ua

Журналістка Вікторія Рощина, яку затримали влітку 2023 року на окупованій території України, померла у російському полоні. Про це повідомив омбудсмен Дмитро Лубінець, який отримав документальне підтвердження про смерть українки.

Уповноважений ВР із прав людини зазначив, що причини смерті Вікторії Рощиної невідомі. Також стало відомо, що Вікторія Рощина була у списках на черговий обмін полоненими.

Про це заявив «Суспільному» представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов. Українська журналістка перебувала на фронті від початку повномасштабного вторгнення.

Матеріали журналістки виходили на сайтах «Українська правда», «Громадське» та «Радіо Свобода». Дівчину вперше затримали у березні 2022 року, але за 10 днів відпустили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA