Сша Англия місто Вікторія грант навчання програма Сша Англия місто Вікторія

Вікторія Рєпа та IIN оголошують конкурс на отримання гранту: подробиці

Сейчас читают: 112
womo.ua

IIN – це один з найбільших та найстаріших шкіл коачингу у світі, її заснували в США ще у 1992 році. Сертифікати IIN визнаються американськими, британськими та іншими асоціаціями коучів зі здоров’я, як наприклад National Board for Health and Wellness Coaching (NBHWC), UK International Health Coach Association (UKIHCA), тощо.

Повний список партнерів можна побачити за посиланням. Програма Health Coach Training будується на комплексному підході до здоров’я людини.

Студенти матимуть можливість дослідити взаємозв’язок між фізичним та метальним станом та зрозуміти, як впровадити здоровий спосіб життя у насичений графік кожного.

Вся програма курсу доступна за посиланням. Старт програми — 22.07, тривалість 6 або 12 місяців. Для того, щоб податися на грант потрібно: заповнити форму до 28.06; записати відео, де розповісти про те чому вони мають отримати цей грант, завантажити відео сюди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA