брак Нео нова колекція

Початок сутінків: нова колекція Elie Saab Couture осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 509
vogue.ua

Ліванський дизайнер Елі Сааб, відомий своїми ефектними сукнями для червоних килимових доріжок, цього разу присвятив нову кутюрну колекцію сутінкам, останньому моменту призупиненого затишшя перед тим, як зірки почнуть прокидатися.

Гра тіней, ефірні відтінки, розкішні текстури, вигнуті лінії та округлі, подібно до сонця форми, уособлюють тонкий перехід між днем ​​і вночі, де, хоча б на коротку мить, реальне і уявне зливаються воєдино.

Моделі з'являлися через напівпрозорі панелі, їх силуети, окреслені сонцем, що сяє крізь світлові люки концертного залу Carreau du Temple, виявлялися у відтінках від блідо-рожевого та блакитного до яскраво-червоного вечірнього неба або північно-чорного.

фотоПодібно до яскравого руху сутінків колекція Elie Saab Couture осінь-зима 2022/2023 пробуджує чарівний момент можливостей, де можуть проявитися фантазії та таємниці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA