Україна страхи Нео Україна

Внутрішні діалоги: капсульна колекція INLY

Сейчас читают: 803
vogue.ua

Український бренд INLY представив нову капсульну колекцію. Вона стала рефлексією дизайнерки бренду Інни Грицик на всі ті події, які ми проживаємо сьогодні. «Починаючи з 24 лютого кожен з нас дуже змінився, і щоб зрозуміти, як діяти й жити далі, треба було просто чесно поговорити із самим собою, — розповідає дизайнерка. — Сьогодні важливо розуміти, що дає сили й надихає, а що викликає страх і не дає змоги рухатися вперед.

Ці почуття й роздуми ми намагалися показати, зокрема й візуально, у рекламній кампанії до колекції. Її головна героїня ніби перебуває за склом, по той бік, а перед її очима розквітає надзвичайно мальовнича Україна з власними традиціями та історією».

Саме ці внутрішні діалоги й поєднали в колекції фірмовий мінімалізм INLY, виражений у низці жакетів, штанів і пальт з тонкої костюмної тканини, з виробами ручної роботи у вигляді колосків, що відсилають до нашого коріння.

Так само різноманітність топів з високим горлом символізує нашу потребу у внутрішньому захисті, а практичний денім, з яким бренд працює вперше, демонструє здатність людини адаптуватися до нових викликів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA