Isabel Marant Нео Isabel Marant

Гід наймоднішими джинсами осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 244
vogue.ua

Осінь вже близько, а значить настав час задуматися про купівлю нової пари джинсів, без яких не обходиться не один сезон. Щоб не помилитися і придбати актуальну модель, яка стане вам у нагоді кожен день, пропонуємо вивчити головні тренди в нових колекціях брендів.

У сезоні осінь-зима 2022/2023 пішли з подіуму вузькі джинси, замість яких з'явилося все більше мішкуватих моделей. Тим часом низька посадка з нульових років закріпилася в колекціях дизайнерів, витісняючи завищену талію.

Також бренди, як і раніше, пропонують вибирати практичні та універсальні прямі джинси, а також придивитися до елегантних моделей зі стрілками та джинсам, які виконані в техніці клаптевого шиття.

Vogue. ua зібрав наймодніші джинси нового сезону. Незважаючи на те, що у 2021 році вузьких джинсів було багато у колекціях брендів, вони так і не прижилися у гардеробах модниць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA