Christian Dior Bobby Dior Christian Dior Bobby Dior

Наступна ера: рекламна кампанія Christian Dior осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 437
vogue.ua

Модний Дім Christian Dior представляє нову рекламну кампанію сезону осінь-зима 2022/2023, розроблену дизайнеркою Марією Грацією К’юрі, яка відзначає «Наступну еру» — заворожливі портрети, створені італійською художницею Маріеллою Беттінескі.

Серія жіночих портретів, запозичених з історії живопису – від XVI до XIX століття – стає відправною точкою для роздумів про погляди, які зумовлювали жінок від учора до сьогодні.

Через об’єктив фотографа Брігіт Нідермайр моделі повторюють ці культові фігури, втілюючи експериментальну сміливість колекції серед приглушеного декору.

Від одягу до аксесуарів, твори перетворюють спадщину Dior, поєднуючи естетику та технології. Емблематичний жакет The Bar, прикрашений технічними вставками, був створений у співпраці з італійським стартапом D-Air lab, а переосмислення сумок Dior Bobby, Lady Dior і Lady D-Joy крізь призму сучасності підносять віртуозну майстерність ремісниць.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA