лайфхаки психологія поради

4 способи зробити за тиждень більше, ніж за місяць

Сейчас читают: 159
womo.ua

Ви коли-небудь помічали, як деякі люди встигають так багато за такий короткий час? Звісно, навіть найуспішніші люди у світі мають таку ж кількість годин у добі, як і всі інші, але все залежить від того, як вони їх використовують.

Тому варто звернути увагу на тайм-менеджмент (керування часом). Просто змінивши свій підхід до управління часом і продуктивності, ви можете зробити більше за тиждень, ніж більшість людей за місяць.

Щоб дізнатися, як це зробити, ознайомтеся зі списком порад щодо продуктивності, які змінять ваше життя, який ми склали нижче в матеріалі. Читайте також: 13 ознак того, що у вас сильна психіка Спосіб №1 Звільнити мотлох — все, що є у вашій голові ви маєте вивантажити на фізичний носій.

Мається на увазі: блокнот, щоденник, нотатки в телефоні. Таким чином ваша психіка позбавиться стресу, адже зараз вона змушена все пам’ятати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA