жертва Нео

Жертви війни: фільми про зґвалтування Червоною Армією

Сейчас читают: 403
vogue.ua

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що тільки за перші два тижні квітня на "гарячу лінію" Офісу омбудсмена надійшло більше 400 звернень від громадян про випадки сексуального насильства з боку російських загарбників.

За словами правозахисників, це лише вершина айсбергу. Серед потенційних жертв сьогодні опинилися мільйони українців на тимчасово оккупованих територіях – вже надходять повідомлення про зґвалтування із Херсонської, Запорізької та Харківської областей.

На жаль, історія вже бачила подібну поведінку російських солдатів, про що навіть знято кілька важливих фільмів. "Безіменна – одна жінка у Берліні" – важливий фільм, що розкриває поведінку солдатів радянської армії наприкінці Другої світової війни.

Він заснований на автобіографічній книзі "Жінка в Берліні", написаній німецькою журналісткою Мартою Хіллерс. Розповідь ведеться від імені 34-річної німкені, яка чекає з фронту свого чоловіка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA