Сша місто Париж Франція люди Тренд Нео Сша місто Париж Франція

Мода в часи Другої світової війни

Сейчас читают: 159
vogue.ua

Перша і Друга світові війни вимагали мобілізації всієї нації не лише ідеологічно, а й у всіх аспектах життя. Економіка воєнного часу, демографічні зміни, велика кількість жінок, що почали працювати, – все це справило величезний вплив на моду.

На той чи інший стиль завжди впливають функції, які одяг має виконувати, економічні фактори, суспільне відображення та соціальні прагнення, голлівудські зірки, а також те, що носять збройні сили.

Купа факторів впливає на моду, а мода впливає і відображає культуру та суспільство. Нацистська окупація та різні регулювання миттєво вплинули на моду під час Другої світової війни (і після неї).

Нормування, жорстка економія та всі наслідки війни позначилися на тому, що носили жінки між 1939 і 1945 роками. Аж до 1940 року паризькі кутюр’є представляли весняно-літні та осінньо-зимові покази і навіть знаходили час і фантазію, щоб представити середсезонні колекції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA