місто Київ жертва секс Нео місто Київ

Вони хотіли худих: Дві жінки розповіли CNN про згвалтування та плітки про них у селі

Сейчас читают: 929
womo.ua

Після російського вторгнення українські чиновники відзначали численні випадки сексуального насильства над жінками, дітьми та чоловіками з боку російських сил, які, за їхніми словами, використовують зґвалтування та інші сексуальні злочини як знаряддя ведення війни.

Дві жінки з невеликого села, яке було окуповане російськими солдатами, коли вони намагалися і не змогли взяти столицю України Київ на початку війни, кажуть, що живуть з болем множинних травм: руйнування, смерті та зґвалтування.

Одна з жінок, яка сказала, що її чоловік був вбитий російськими військами у ніч зґвалтування, покинула своє рідне містечко у Броварському районі, щоб врятувати себе і свого сина-підлітка від подальших страждань.

Інша жінка залишилася і домагається справедливості від української влади. Про це жінки розповіли каналу CNN, переклад сюжету публікує НВ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA