Alina Pash премьера новый альбом украинская музыка новий альбом Alina Pash

Alina Pash презентує новий альбом «розМова», створений під час експедицій Гуцульщиною

Сейчас читают: 246
cosmo.com.ua

Нещодавно Alina Pash поділилася першою піснею з нового альбому «розМова», а сьогодні відкриває завісу перед слухачами й транслює їм усі дев’ять пісень з новим фольковим звучанням.

Альбом можна прослухати на всіх популярних стрімінгових майданчиках. За посиланням кожен охочий може знайти lyric video. На декілька пісень із альбому будуть створені візуальні ряди, що також будуть завантажені в YouTube акаунт артистки.

Найближчим часом в мережі з’явиться відео з музичним джемом на пісню «Ласки Дівочі», що було знято в Тель-Авіві й з якого власне й почалася робота над альбомом. Alina Pash про альбом «розМова»: «У 2020 році я нарешті зупинилась, видихнула й глянула навколо.

Саме тоді я зрозуміла, що не треба гнатися за чимось недосяжним. Адже щось по-справжньому прекрасне уже є у тобі. Тому й настав час альбому, де я можу бути тихо собою, а десь і дуже голосно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA