карантин контакт

Надихаючий онлайн-практикум «Як ростити та виховувати дітей нового покоління?»

Сейчас читают: 159
liza.ua

«Як ростити та виховувати дітей нового покоління?» Надихаємо, навчаємо, відповідаємо на питання на безкоштовному онлайн-практикумі від «Мой ребенок»Ми вирішили додати майбутнім та молодим батькам позитиву та корисної інформації цієї весни!

Тому зібрали найкращих та найсучасніших фахівців, досвідчених батьків та навіть зірок запросили! Усе для того, щоб надихати, вчити та допомагати вам.Навіть, якщо ви усе життя слухали батьків і досягли певних результатів, коли з’являється дитина, ситуація змінюється.

Тепер ви – батьки. Рішення що до виховання та догляду приймати вам та і взагалі, виховання дітей – дуже особиста справа, щось таке, що треба робити самому.

Як прийняти важливе рішення? Що робити, коли поради батьків не спрацьовують?По-перше, не дивуватися. Опанувати себе та пригадати, що до нової генерації дітей неможливо підходити зі старими методами виховання та догляду.А по-друге, знайти експертів, які працюють зараз та знають, що дійсно спрацьовує з цими дітьми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA