принц Чарльз Сша місто Лондон зірки Королівська сім'я принц Гаррі принц Чарльз Сша місто Лондон

Забув про старі образи? Король Чарльз розповів, чи готовий прийняти назад свого сина Гаррі, який "втік" у США

Сейчас читают: 534
hochu.ua

Нещодавно в Мережі писали про те, що Чарльз III не запросив принца Гаррі та Меган Маркл на поминки Єлизавети II. Однак днями стало відомо, що король зовсім не проти побачитися зі своїм сином.

Детальніше читайте на HOCHU.ua!Чарльз III ніколи не говорив про свої складні стосунки з молодшим сином, принцом Гаррі. Остаточно їхній зв'язок охолов після того, як Гаррі прийняв рішення переїхати до США і розповів про те, як погано йому жилося в британському королівському дворі.

Читати також "Пробне розставання" принца Гаррі та Меган Маркл: пара більше не живе разом Попри дюжину гучних звинувачень, Букінгемський палац утримався від публічних коментарів з цього приводу.

Проте шанувальників королівської родини не перестає хвилювати питання, чи хотів би король Чарльз, щоб його син повернувся додому.Так, під час візиту Чарльза до кампусу Університету Східного Лондона король не лише відкрив меморіальну дошку, що символізує початок роботи нової лікарні та навчального центру первинної медико-санітарної допомоги, а й поспілкувався зі студентами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA