дитина новини шоубізнес Тімур Мірошниченко

Б'є себе, аби заснути. Дружина Тімура Мірошніченка розповіла про незвичайну звичку названого сина

Сейчас читают: 228
hochu.ua

Дружина головного оглядача Євробачення Тімура Мірошниченка Інна тішить своїх фоловерів новими кадрами із життя родини. Зокрема, жінка розповсюджує ролики та світлини з новим названим сином зіркової пари.Інна каже, що діти з дитбудинку - особливі.

У них зовсім інша поведінка, яка активно проявляється, коли їх забирають у нову родину. Читати також "Морозилася" кілька років: Тімур Мірошниченко потішив історією знайомства з дружиною Діти можуть бити себе, дряпати, спеціально завдавати синців окремим частинам тіла.

Інна вирішила розповісти, як діти б'ють себе перед сном, щоб заснути. Про те, що люди, які не мали досвід з дітьми із закладу, ніколи не зрозуміють, про які істерики йдеться.

Бо це не плач. Не криза скількох-то там років. Це напад і вихід такого душевного болю, про який ми і не здогадуємось. Про те, як діти самоушкоджуються (б'ють себе, дряпають, виривають волосся), коли не можуть опанувати емоції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA