Міс Всесвіт місто Вікторія Україна Скандал конкурс новини Міс Всесвіт місто Вікторія Україна

Така ціна титулу: одразу шість учасниць "Міс Всесвіт" звинуватили організаторів у домаганнях

Сейчас читают: 218
hochu.ua

Під час підготовки до "Міс Всесвіт", де в березні Україна вперше перемогла в конкурсі національних костюмів, розгорівся серйозний скандал.

Відразу шість учасниць з Індонезії звинуватили організаторів у сексуальних домаганнях. І поки справою займаються правоохоронні органи, редакція HOCHU.ua розповідає деталі події.З 29 липня по 3 серпня в Індонезії проходив конкурс "Міс Всесвіт", під час якого вирішувалося, хто представить країну на міжнародній арені.

Однак виявилося, що правила участі у відборі були вкрай незвичними. Так, організатори змушували моделей роздягатися до спідньої білизни, щоб продемонструвати фігуру, а пізніше - фотографували топлес у розпусних позах.

На думку адвоката шістьох моделей, які написали заяви в поліцію, у таких процедурах не було необхідності. Читати також "Сьогодні небеса отримали найгарнішого янгола": у 23 роки померла учасниця "Міс Всесвіт 2022" (ФОТО) Крім того, місцевий канал Official iNews повідомляє, що дівчат просили оголитися для проведення медогляду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA