Мадонна стосунки новини

Новий коханець Мадонни старший за її сина всього на 6 років: співачка зважилася їх познайомити (ВІДЕО)

Сейчас читают: 917
hochu.ua

Поки Мадонна відновлюється після важкої хвороби та госпіталізації, більшу частину вільного часу вона намагається проводити в колі найближчих.

А з цієї нагоди у свій 65-й день народження артистка познайомила сина зі своїм новим коханцем. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Навесні цього року широка громадськість дізналася, що Мадонна закрутила роман із 29-річним тренером з боксу Джошуа Поппером.

Попри велику різницю у віці артистка проводить багато часу в компанії молодого обранця, хоча сама вона не приховує, що не ставиться до цих стосунків надто серйозно, а просто намагається повеселитися.

Читати також У день народження Мадонни Джамала представила кавер на легендарну пісню Frozen Фото: instagram.com/_joshpopperПроте вона все ж вирішила познайомити бойфренда зі своїм сином Рокко Річі, який народився в шлюбі з легендарним британським режисером Гаєм Річі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA