новини шоубізнес

5 західних селебритіс, яких важко впізнати з часів їх шкільних років (ФОТО)

Сейчас читают: 808
hochu.ua

Кожна людина проходить один із важливих етапів у своєму житті, це навчання у школі. У цей час для дитини важливо знайти своє місце під сонцем, зрозуміти, чим вона хоче займатися в подальшому житті та головне закласти основи для майбутнього успіху.Сьогодні дуже цікаво подивитися, як у шкільні роки виглядали кумири мільйонів людей.

Наскільки сильно вони змінилися через багато років та чи можна їх впізнати, орієнтуючись на старі світлини шкільних часів. Читати також 5 західних акторів, які втратили головні ролі з власної вини (ФОТО) Як бачимо, зірка "Титаніка", напевно була доволі темпераментною та капризною дівчинкою.

На світлині вона демонструє свій норовливий характер. Знаменитий американський реп-виконавець у шкільні роки був дещо замкнутою дитиною, проте саме це дозволило йому стати мегапопулярним артистом.

На світлині Маршал (Емінем) віддалено нагадує себе сьогоднішнього. У кадрі ми бачимо маленького кучерявого хлопчика.Барбадоська виконавиця із ранніх років була доволі стильною дівчиною На світлині бачимо юну майбутню суперзірку, яка довершила свій образ сонцезахисними окулярами.Ікона сучасної поп-музики як тоді, так і зараз відзначалася неабияким артистизмом та схильністю вдало обирати різні образи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA