Тоня Матвієнко Сша досьє досьє зірок Тоня Матвієнко Сша

Тоня Матвієнко: досьє на співачку, яка в 10 років відправилася на гастролі в США

Сейчас читают: 279
hochu.ua

Тоня Матвієнко – українська співачка, заслужена артистка України, донька Ніни Матвієнко та дружина Арсена Мірзояна. Біографія, особисте життя та цікаві факти про Тоню Матвієнко – у досьє редакції Хочу.Антоніна Петрівна Гончар народилася у Києві, у родині художника-монументаліста Петра Гончара та народної артистки Ніни Матвієнко.

Росла з двома братами – Андрієм та Іваном.Саме мама, Ніна Митрофанівна, дуже вплинула на Тоню – у 1991 році вона взяла дочку на гастролі в США, де відбулися перші виступи Антоніни.

А вже наступного року Тоня виконала Гімн України на головній площі – Майдані Незалежності.Тоня Матвієнко здобула освіту в музичній спецшколі-інтернаті та вступила до Київського університету культури.

ВНЗ майбутня артистка закінчила за двома спеціальностями - "менеджмент зі зв'язків з громадськістю" та "народний спів".Після навчання Тоня почала працювати співачкою у Художній галереї Києва, а пізніше стала піар-менеджером.2006 року співачка стає солісткою камерного оркестру "Київські камерати", де співала раніше Ніна Матвієнко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA