смерть зірки новини шоубізнес

Помер актор з "Гри Престолів" Даррен Кент: йому було всього 36 років

Сейчас читают: 688
hochu.ua

Британський актор Даррен Кент, відомий своєю участю у серіалі "Гра престолів", помер у віці 36 років. Подробиці читайте на HOCHU.ua.Артист, який страждав на невиліковну шкірну хворобу, пішов із життя 11 серпня.

Про це повідомило агентство Carey Dodd Associates. В останні моменти поряд з ним знаходилися його батьки та друг.З глибоким сумом ми повинні повідомити вам, що наш дорогий друг і клієнт Даррен Кент мирно помер у п'ятницю.

Його батьки та найкращий друг були поруч з ним. Наші думки та любов з його сім'єю у цей важкий час,— йдеться у повідомленні.Фото: instagram.com/darrenpaulkent/ Читати також Помер 57-річний бойфренд Сандри Буллок: життя знаменитого фотографа забрала страшна хвороба Сценаристка і режисерка Джейн Гал також висловила свої думки про смерть актора, підкресливши, що вони співпрацювали багато років.

Джейн сказала, що без Кента її світ більше не буде таким самим:Бути твоїм другом і працювати поруч з тобою над безліччю проєктів було для мене великою честю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA