Гвінет Пелтроу ботокс акторка пластична хірургія Гвінет Пелтроу

Пластичний хірург підсумував, скільки Крістін Девіс витратила на уколи “краси” за останні 20 років (ФОТО)

Сейчас читают: 467
hochu.ua

Зірка серіалу “Секс і місто” Крістін Девіс з роками дуже змінилася. І мова наразі не лише про те, що від моменту виходу серіалу пройшло 25 років і акторці вже за 50 років.

За словами пластичного хірурга Річарда Вестрайха, “філерне обличчя” Девіс - результат її тривалих експериментів з ін'єкціями філерів та ботоксу.

Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesВона завжди була з досить гладкою шкірою і постійно робила ботокс протягом багатьох років.

У неї явно була ринопластика, коли вона була молодшою і до того, як стала знаменитою, - прокоментував фахівець. Читати також Ліндсі Лохан показала фігуру через два тижні після пологів: чим так пишається актриса (ФОТО) Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesТакож він підрахував, скільки витратила знаменитість на те, щоб у свої 58 років мати все такий же гарний вигляд.Крістін робить не так багато, як Кім (Кеттролл - прим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA